Spring naar content

Een professionele livestream?

Wij regelen het voor je!

Een livestream is dé manier om goed zichtbaar te blijven voor je klanten, inwoners of partners. De laatste tijd maken livestreams een enorme opmars en dat is niet voor niets. Dankzij live video’s kun jij rechtstreeks communiceren met je publiek. Dit helpt je om gezien te worden, je boodschap goed over te brengen en bovenal je publiek betrokken te houden.

Welke vorm van live video past het best bij jouw bedrijf?

In korte tijd is live video een van de meest populaire manier geworden om contact te houden met je doelgroep. Of je nu als gemeente je inwoners op de hoogte wilt brengen van een nieuwe ontwikkeling of een livestream wilt gebruiken om meer zichtbaarheid te creëren voor je bedrijf, live video brengt geweldige kansen met zich mee.

Er zijn verschillende manieren waarop jij live video kunt inzetten om jouw publiek te bereiken. Denk aan onder andere:

  • Live Q&A-sessies
  • Webinars
  • Live mededelingen
  • Livestreams van evenementen
  • Facebook livesessies

Welke vorm van live video jij ook wilt inzetten, Boost Productions helpt je om het professioneel aan te pakken.

We kunnen de live video uitzenden via elk gewenst kanaal. Van een livesessie via Facebook tot aan een webinar via een online platform, alles is mogelijk. Ook qua locatie zijn we flexibel. Onze opstelling voor het opnemen van live video’s is flexibel inzetbaar. Hierdoor kunnen we de livestream op vrijwel elke locatie opnemen.

Livestream opnemen? Alles wordt voor je geregeld!

Als je Boost Productions inschakelt voor het verzorgen van jouw live video kun je erop vertrouwen dat alles voor je wordt geregeld. Van de camera’s tot de microfoons en van software tot aan de verbinding, wij zorgen ervoor dat het perfect in orde is.

Het is mogelijk om meerdere microfoons en camera’s te gebruiken. Zo is alles luid en duidelijk te horen. Wij nemen alle je alle technische zorgen voor het opzetten en opnemen van de livestream uit handen. Zo kun jij je volledig focussen op de boodschap die je wilt vertellen. Samen zorgen we voor een livestream die vlekkeloos verloopt, zodat jouw bedrijf een professionele indruk maakt op het publiek.

Val op met een livestream voor jouw bedrijf

Wil jij jouw klanten, partners of inwoners betrokken houden? Live video is daar de ideale gelegenheid voor. Boost Productions helpt je om jouw livestream professioneel aan te pakken en neemt je alle zorgen uit handen. Bel met 076 205 03 07 en ontdek de mogelijkheden van live video voor jouw bedrijf!