Spring naar content

Laat je zien

Video

Online een goed verhaal vertellen is goud waard

Vertel jouw verhaal met video

Video doet iets bijzonders met mensen. Met een video laat je jouw boodschap leven. Video helpt je jouw verhaal te vertellen en geeft mensen een gevoel mee. Wij helpen je tijdens het hele proces bij het maken van een video. Van het brainstormen tot het concept en van het filmen tot het opleveren. Wij denken met je mee en zorgen zo samen voor een eindresultaat waar je trots op bent.

Een video is leuk om in te zetten op je website, maar doet het ook geweldig op social media. Video content helpt om je volgers betrokken te houden. Met een goede video zorg je ervoor dat iemand stopt met scrollen. Je trekt de aandacht en kunt zo impact maken. Wij helpen je graag met het maken van één of meerdere video’s voor je website of social media, zodat je altijd iets leuks hebt om te delen.

Ontdek onze verschillende mogelijkheden

Je kunt video inzetten voor elk soort bedrijf en voor uiteenlopende doeleinden. Boost Productions heeft veel ervaring met verschillende vormen van video en kan daardoor elk soort video voor je realiseren.

(Korte) bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo laten maken bij Boost Breda is betaalbaarder dan je in eerste instantie zou denken. Bij bedrijfsfilms denken veel mensen al snel aan hoge kosten, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. In plaats van één langere duurdere bedrijfsfilm, kun je ook overwegen om een aantal kortere video’s te laten maken. Zo liggen de kosten per bedrijfsvideo een stuk lager. Daarnaast heb je met meerdere kortere video’s regelmatig leuke content die je met je doelgroep en medewerkers kunt delen. Zij zien zo steeds weer nieuwe toffe content over je bedrijf voorbij komen en raken meer betrokken.

Recruitment video

Met deze video geef je potentiële medewerkers een goed beeld van je bedrijf. Dit kan het voor potentiële medewerkers aantrekkelijker maken om te solliciteren en vergroot de kans dat de medewerkers die solliciteren ook daadwerkelijk bij het bedrijf passen.

Testimonial en interview

Een geschreven testimonial is leuk, maar de waarde van jouw bedrijf komt nóg beter over met een video waarin iemand vertelt over een positieve ervaring met jouw bedrijf. Wil je graag een klant interviewen of wellicht een expert in je vakgebied? Dan zorgen wij ervoor dat het perfect wordt vastgelegd.

Productvideo

De kracht van woorden en beelden gaat ver, maar die van video gaat nog veel verder. Met een productvideo kun je jouw product aan alle kanten belichten, een duidelijk gevoel meegeven aan de kijker en meteen laten zien hoe het product gebruikt wordt. Boost Productions legt het graag voor je vast.

Livestreams

Dankzij live video’s kun jij rechtstreeks communiceren met je publiek. Met livestreams zorg je ervoor dat je gezien blijft worden, je boodschap goed kunt overbrengen en je publiek betrokken houdt. Camera’s, microfoons, software en de verbinding, wij regelen het allemaal voor je.

Bedrijfsvideo

Met een bedrijfsfilm kun je jouw verhaal op een originele manier vertellen. Zo kun je jouw boodschap sterk overbrengen. Je geeft (potentiële) klanten dankzij een corporate video een goed beeld van jouw bedrijf en laat de buitenwereld kennismaken met jouw merk.

Aftermovie

Met een aftermovie laat je in één klap zien hoe gaaf het evenement was. Een aftermovie is een mooi aandenken aan je evenement en ontzettend effectief om in te zetten tijdens de promotie van je volgende editie. We kunnen aftermovies maken voor festivals, beurzen, congressen, bedrijfsfeestjes of elk ander gewenst evenement.

Animatie

Mensen lezen steeds steeds minder en kijken steeds meer video. Dat is waarom animatie een sterk middel is om jouw boodschap duidelijk en eenvoudig over te brengen op je doelgroep.

Dus wil jij?

  • Leuke video’s om te delen op social media
  • Een bedrijfsfilm die jouw verhaal vertelt
  • Een aftermovie voor jouw evenement
  • Jouw producten laten zien via video
  • Een testimonial of video verfilmen
  • Een livestream organiseren

Wat voor soort video jij ook graag zou willen voor jouw bedrijf, wij helpen je erbij. Heb jij een idee voor een geweldige video? Bel ons! Dan bespreken we de mogelijkheden.