Spring naar content
boost productions foto-3

Een creatief bureau voor beeld; dát is Boost Productions

Het verhaal van Boost Productions

Wij zijn makers van beeld. We zetten jouw verhaal om naar beelden die er perfect bij passen. In foto’s, video’s, animaties of zelfs livebeelden. Wij regelen het voor je. Tijdens het hele proces denken we met je mee. Van brainstorm tot concept en van realisatie tot oplevering, wij staan je bij. Zo zorgen we ervoor dat elk element klopt. Dat de video of foto’s precies zijn wat je voor ogen had en dat je niet kunt wachten om jouw beelden aan de wereld te laten zien.

De beste content in elke fase van jouw campagne

Vanaf eind 2020 zijn we gevestigd in Zuid-Limburg, maar de roots van Boost Productions liggen in Breda. Sinds 2016 brengen wij bedrijven, evenementen, gemeenten en politieke partijen in beeld. In al deze jaren hebben we enorm veel verschillende soorten video’s gemaakt voor al even verschillende bedrijven. Met deze ruime ervaring en een groot netwerk bestaande uit de beste makers kunnen we elke klus aan.

Dus wil jij?

  • Het karakter van jouw bedrijf laten zien in een bedrijfsvideo
  • Je kennis delen via een webinar
  • Live communiceren met je doelgroep met een livestream
  • Content waarvan je niet kunt wachten het op social media te delen
  • Nieuwe foto’s voor op je website
  • Een aftermovie voor jouw evenement

Of het nu gaat om een korte bedrijfsvideo of een grootschalige campagne, wij regelen de juiste content voor je. Neem contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Het team van Boost Productions

Boost Productions vertelt jouw verhaal.

De content moet perfect zijn en daarom werkt Boost Productions alleen met de beste makers. Zij zijn vanaf het eerste moment betrokken. Daardoor zijn ze altijd doordrongen van jouw wensen, doelen en zijn ze gebrand op het behalen van resultaat.

Foto- & Videograaf / Eigenaar

Ben