Spring naar content

Podcast opnemen? Maak gebruik van onze mobiele studio

Van opname tot publicatie

Podcasten wordt de laatste tijd steeds populairder. Dat is niet voor niets, want met een podcast creëer je enorm veel waarde voor je bedrijf of merk. Met jouw eigen podcast bereik je een groot publiek op een manier die bij je past. Inspireer jouw luisteraars met interviews of verhalen en laat ze kennismaken met jouw bedrijf. Boost Productions helpt je tijdens het hele proces bij het maken van een podcast.

Van idee tot publicatie

Wij begeleiden je vanaf de allereerste voorbereiding tot aan de publicatie van je podcast. We zitten bomvol creatieve ideeën en denken daarom graag mee over de opbouw van jouw podcast. Met onze mobiele podcast studio zorgen we voor een opname van hoge kwaliteit. Ook het afmixen kunnen we voor je regelen. Nadat de podcast af is, kunnen we zelfs de distributie voor je verzorgen. We verspreiden je podcast naar verschillende kanalen, waaronder Spotify, Apple Podcasts, Deezer en Soundcloud.

Wij ontzorgen je tijdens het hele proces, zodat jij je kunt richten op het presenteren van een mooie podcast. Zo zorgen we samen voor een podcast waar je trots op mag zijn.

Podcast opnemen op elke gewenste locatie

Wij nemen de podcast op waar het voor jou het beste uitkomt. Onze opnamestudio voor podcasts is op te bouwen op vrijwel elke locatie. Het enige wat we nodig hebben is stroom. We kunnen bijvoorbeeld een podcast maken in een voor jou vertrouwde omgeving, zoals op kantoor. Ook kunnen we een podcast opnemen tijdens een evenement. Jij bepaalt de locatie, wij maken het mogelijk.

Jouw podcast op jouw manier

Samen maken we jouw podcast op een manier die bij je past. Wat jouw wensen ook zijn, wij regelen het voor je. Ben je van plan om de podcast alleen op te nemen of met meerdere personen? Met onze ruim op te zetten studio zijn beide opties mogelijk. We kunnen podcasts opnemen met alleen audio, maar ook met video. En ben je van plan om regelmatig een nieuwe aflevering uit te brengen? Dan is het ook mogelijk om in één dag een hele reeks aan afleveringen op te nemen. Zo bespaar je veel tijd en heb je ruim genoeg content voor de komende periode.

Wil jij je podcast professioneel aanpakken?

Boost Productions helpt je met het maken van jouw eigen podcast. We ontzorgen je tijdens het hele proces. Vertel ons jouw wensen, dan vertellen wij je wat je voor je kunnen betekenen. En wil je ergens over sparren? Wij denken graag met je mee. Neem contact op via 076 205 03 07 voor het opnemen van een podcast die bij je past.